Casio G-Shock - Stort utvalg & lave priser (2024)

Casio G-Shock er kjent for sin ekstreme robusthet og holdbarhet. Klokken i denne kolleksjonen er laget for å tåle selv de tøffeste forholdene, noe som gjør dem til det ideelle valget for friluftsentusiaster, idrettsutøvere og alle som leter etter en pålitelig og solid klokke for daglig bruk. Casio har virkelig klart å skape en klokkeserie utenom det vanlige med G-Shock-serien. Disse klokkene er fulle av imponerende funksjoner, inkludert stoppeklokke, automatisk kalender, alarm, verdensur, snooze-funksjon og mye mer.

Casio G-Shock er kjent for sin holdbarhet.Klokkene er laget av robuste materialer som tåler støt, vibrasjoner og til og med vanndybder på opptil 200 meter, avhengig av modellen. Dette betyr at du kan ta dem med deg på turer, svømmeturer og mange aktiviteter uten bekymringer.

Serien kommer vanligvis med enten kvarts- eller digitalt urverk og vil ofte inkludere en kombinasjon av analogt og digitalt display. I tillegg har de ofte et "bulkete" utseende. G-Shock-klokker blir ofte beskrevet som den perfekte arbeidsklokken på grunn av sine mange funksjoner og enorme robusthet. Så hvis du leter etter en robust, funksjonell og stilig klokke, er Casio G-Shock det perfekte valget.

Innovasjon i DNA-et

Innovasjon og teknologi har alltid vært en del av Casios DNA, og det er ikke annerledes med G-Shock-serien. Deres første klokker ble lansert i 1974, hvor de allerede den gang imponerte med innovative funksjoner i deres digitale armbåndsurogsporty design.

Men allerede førCasiobegynte å lage klokker, var det et merke som hadde innovasjon i deres DNA. Casio startet nemlig sin reise som produsent av lommeregnere, hvor de i 1950 kunne presentere verdens første elektroniske lommeregner.

Det er den innovative ånden som merket alltid har hatt med seg, som man også kan se i Casio G-Shock. Da det ble lansert, var robusthet absolutt ikke noe man forbant med klokker, men det endret Casio altså på.

Med serien skapte man en klokke som kan takle de mest ekstreme forholdene, og som er den perfekte følgesvennen hvis man for eksempel er eventyrlysten av natur eller driver med ekstremsport.

Historien bak den uslitelige G-Shock klokken

Casio G-Shock ble lansert i 1983 med visjonen om å være en helt uslitelig klokke. På den tiden var stereotypen om klokker fortsatt at de var like skjøre som smykker. Casios ur-ingeniør, Kikuo Ibe, hadde selv opplevd den hjerteskjærende hendelsen å se et uvurderlig arvet lommeur gå i stykker. Derfor satte han seg fore å skape en uslitelig klokke basert på en filosofi han kalte triple-10 filosofien. Den gikk ut på at klokkene skulle ha en levetid på minimum 10 år, være vanntette ned til 10 bar, og tåle et fall på 10 meter. På denne måten skapte han filosofien for Casio G-Shock, og dermed en klokke som var så holdbar at ingen skulle oppleve den samme forferdelige følelsen av å miste en dyrebar klokke.

Casio G-Shock gir nøyaktig klokkeslett verden over

Uansett på hvilken side av kloden du befinner deg, vil Casio G-Shock levere helt nøyaktig klokkeslettsom passer til din tidssone. Klokkene har nemlig en helt innovativ type GPS hybrid-teknologi som sørger for å gi deg nøyaktig klokkeslett, uansett om du er i København, Kap Verde eller Kairo.

Teknologien fungerer slik at GPS- og radioteknologi kombineres, slik at de kan hjelpe hverandre med å gi det helt presise klokkeslettet, uansett hvor du er.

Klokken mottar automatisk og bruker - når det er mulig - radiosignaler og viser dermed korrekt tid for lokasjonen hvor du befinner deg. Hvis du har beveget deg til så fjerne områder at det ikke er radiosignaler, bruker klokken enkelt og greit GPS-signaler fra rommet, slik at du fortsatt kan få nøyaktig klokkeslett.

De mest populære Casio G-Shock modellene

Casio G-Shock ble lansert i 1983 og har siden imponert i rundt 40 år. Denne ikoniske modellserien har gjennom årene utviklet mange ulike varianter som skiller seg både med hensyn til spesifikasjoner og design. Det kan derfor være vanskelig å velge det perfekte Casio G-Shock klokken til ens behov. For å hjelpe deg med å navigere i utvalget, har vi utarbeidet en tabell som sammenligner de ulike modellene. I tillegg gir vi en kort oversikt over noen av de mest populære variantene, slik at du kan ta en informert beslu*tning og velg din favoritt ved hjelp av vårt filter.

ModelseriePrisklasseSpecifikationer
Casio G-ShockMellom 1 000 - 72 000 kr.Japansk urverk (Kvarts / Digitalt), Resin / titanium urkasse, 42 - 56 mm i diameter, 10 - 20 ATM vannbeskyttelse, Mineralglass / Safirglass
Casio G-Shock CasiOakMellom 1 200 - 16 500 kr.Japansk urverk (Kvarts / Digitalt), Resin / rustfrit stål urkasse, 42 - 49 mm i diameter, 20 ATM vannbeskyttelse, Mineralglass
Casio G-Shock MudmasterMellom 4 500 - 11 000 kr.Japansk urverk (Kvarts / Digitalt), Resin urkasse, 51 - 56 mm i diameter, 20 ATM vannbeskyttelse, Mineralglass / Safirglass
Casio G-SquadMellem 3 900 - 5 900 kr.Japansk urverk (Kvarts / Digitalt), Resin urkasse, 49 - 52 mm i diameter, 20 ATM vannbeskyttelse, Mineralglass

Casio G-Shock

Casio G-Shock er en virkelig bred modellserie, som har ekstremt mange forskjellige varianter. Disse klokkene er noen av verdens mest populære på grunn av deres mange funksjoner og deres utrolige robusthet. G-Shock klokkene er designet for å motstå selv de tøffeste forholdene, så det er også det ultimate valget for utendørsentusiaster som ønskerenrobustklokkemed mange forskjellige nyttige funksjoner.

Casio G-Shock - Stort utvalg & lave priser (1)

Casio G-Shock CasiOak

Casio G-Shock CasiOak er en banebrytende modellserie som kombinerer avansert teknologi med en robust og stilig estetikk. Som en del av den ikoniske G-Shock kolleksjonen representerer CasiOak klokkene en videreutvikling av det legendariske designet som har gjort G-Shock klokkene kjent over hele verden. Med fokus på holdbarhet og funksjonalitet, tilbyr G-Shock CasiOak klokkene et imponerende utvalg av funksjoner. Det kuleste med CasiOak er at de er tilpassbare, slik at du kan kjøpe ditt eget CasiOak modkit slik at klokkekassen og remmen kan tilpasses enhver anledning.

Casio G-Shock - Stort utvalg & lave priser (2)

Casio G-Shock Mudmaster

Casio G-Shock Mudmaster er en imponerende modellserie som kombinerer ekstraordinær robusthet med ekstremt mange funksjoner. Mudmaster er en videreutvikling av G-Shock kolleksjonen, hvor de beste funksjonene fra G-Shock klokkene er tatt og tilført et mer robust design og flere nyttige funksjoner. Funksjonene varierer avhengig av hvilken modell du ser på, men noen bemerkelsesverdige funksjoner kan være solenergi, digitalt kompass, 10 000 meters høydemåling og mye mer.

Casio G-Shock - Stort utvalg & lave priser (3)

Casio G-Squad

Casio G-Squad er en imponerende serie som kombinerer stil med funksjon på en enestående måte. Inspirert av den legendariske G-Shock kolleksjonen, bringer G-Squad klokkene holdbarhet og avansert teknologi til det neste nivået. Hver modell i serien er designet for å takle enhver utfordring med sitt robuste ytre og et overflødighetshorn av praktiske funksjoner. Med et utvalg av modeller tilbyr Casio G-Squad klokkene et bredt spekter av nyttige funksjoner, inkludert GPS, Bluetooth, fitness- og aktivitetsfunksjoner, og mye mer.

Casio G-Shock - Stort utvalg & lave priser (4)

Casio G-Shock digitale klokker

Casio G-Shock-serien er verdenskjent for sine robuste digitale urverk. Digital visning betyr rett og slett at tiden kan avleses digitalt. Klokkene fås både med det klassiske og enklere designet, samt med mer maskuline og unike design, slik at det finnes en klokke for enhver smak.

I tillegg fås digitale klokker også i alle prisklasser.

Casio G-Shock kvartsklokker

Casio G-Shock-serien er kanskje mest kjent for sine digitale urverk, men de har i tillegg et stort utvalg av kvartsklokker. Et kvartsklokke betyr at klokken er batteridrevet. Kvartsklokkene er vanligvis enkle å vedlikeholde og sørger for at klokken alltid går nøyaktig.

Kvartsklokkerne fås både med det klassiske og enklere designet, samt med mer maskuline og unike design, slik at det finnes en klokke for enhver smak. I tillegg fås kvartsklokkene også i alle prisklasser. Finn for eksempel de svært populære aktivitetsklokkene fra Casio ProTrek-serien.

Norges største utvalg av Casio G-Shock klokker

Hos Ditur kan du finne Norges største utvalg av Casio G-Shock klokker med mer enn 110 forskjellige modeller på lager. Vårt utvalg dekker både herre- og dameklokker, tilgjengelig i mange ulike størrelser og farger. Vi tilbyr både rimelige G-Shock klokker, med priser helt ned til 1 000 NOK, og premiummodeller til opptil 60 000 NOK. Uansett om du leter etter den rimelige, den dyre eller modellen midt i mellom, kan du være sikker på at vi har markedets laveste pris på klokken. Derfor kan du trygt finne din nye klokke hos Ditur.

Derfor bør du kjøpe Casio G-Shock hos Ditur

Ditur er Norges beste forhandler av Casio G-Shock klokker, og det er flere grunner til det. For det første er vi en autorisert forhandler av Casio klokker, inkludert G-Shock, noe som betyr at vi kjøper klokkene direkte fra merket selv. I motsetning til mange av våre konkurrenter kan vi derfor garantere ektheten av klokkene. Samtidig tilbyr Ditur Norges største utvalg av G-Shock klokker med et sortiment som dekker de mest populære modellene og fargekombinasjonene for både menn og kvinner. Ikke bare er utvalget stort, men det er også rimelig. Vi tilbyr markedets laveste priser på Casio G-Shock klokker på grunn av våre faste lave priser, ekstraordinære tilbud og prisgaranti. Derfor slipper du å betale overpris hos Ditur.

Men det er ikke bare utvalget av produkter og prisene som skiller oss ut. Vi ønsker å gi våre kunder god service både før, under og etter kjøpet. Derfor tilbyr vi alltid rask levering, slik at du kan forvente å motta din nye urokkelige klokke kort tid etter at bestillingen din er lagt inn. Hvis klokken ikke skulle falle i smak eller skal gis som gave, trenger du heller ikke bekymre deg for retur. Ditur tilbyr enekstraordinær lang returrett på hele 99 dager, slik at du ikke trenger å skynde deg for å returnere din nye klokke. Hvis klokken skulle oppleve noen form for defekt, trenger du heller ikke bekymre deg. Vi tilbyr nemlig minimum hele 3 års garanti på alle våre Casio klokker, slik at klokken din er sikret en lang levetid.

Våre kunder har fortalt oss at de elsker alle disse fordelene. Derfor har de også belønnet oss med hele4,3 av 5 stjerner på TrustPilot fordelt på mer enn 4 000 anmeldelser. Derfor kan du være helt sikker på at vår personlige kundeservice sitter klar til å hjelpe deg over telefon, chat og e-post alle dager, hvis du trenger hjelp. Derfor kan du trygt, raskt og rimelig kjøpe din nye Casio G-Shock klokke hos Ditur.

Ofte stilte spørsmål om Casio G-Shock klokker

Casio G-Shock er en av verdens mest populære klokkesamlinger gjennom mange år. Derfor er det helt naturlig at vi får mange spørsmål om denne legendariske klokkesamlingen. Vi har samlet de mest vanlige spørsmålene om serien og besvart dem her på siden.

Hva er Casio G-Shock?

Casio G-Shock er en av de mest robuste klokkeseriene som noensinne er produsert. Klokkene henvender seg til friluftsentusiaster som ønsker en klokke som tåler selv de tøffeste forholdene i verden. Samtidig er klokkene utstyrt med mange imponerende funksjoner og er ekstremt pålitelige. Derfor har G-Shock-klokkene blitt en av de mest populære samlingene noensinne globalt.

Hva skiller Casio G-Shock klokker fra andre klokker?

Det som skiller Casio G-Shock klokkene fra andre friluftsklokker er deres utrolige robusthet og presisjon. Dette er kanskje verdens mest robuste klokker, som tåler alt fra slag og støt til vind og vann. Samtidig kommer klokkene i mange forskjellige design. Derfor kan man finne et bredt utvalg av klokker, med både dempede og ville design. Klokkene er også utstyrt med mange imponerende funksjoner som enhver friluftsentusiast vil sette pris på. Derfor er Casio G-Shock den ultimate friluftsklokken.

Hvilke funksjoner har Casio G-Shock klokker?

G-Shock klokkene er utstyrt med svært mange funksjoner som tjener ulike formål. Derfor er det også stor variasjon når det gjelder hvilke funksjoner klokkene har. Det er derfor viktig å se på spesifikasjonene for klokkene, slik at du kan finne akkurat den klokken som passer dine behov. Noen av de mest vanlige funksjonene på klokkene inkluderer aktivitetsfunksjoner som fitness, sykling og løping, samt stoppeklokke, Bluetooth, smartfunksjoner og mye mer. Casio G-Shock er derfor en sikker vinner hvis du er en aktiv friluftsperson.

Er G-Shock klokkene fra Casio vanntette?

Ja, Casio G-Shock klokkene er designet for å håndtere de tøffeste forholdene i verden, og de er derfor også vanntette. Det er imidlertid forskjeller fra modell til modell når det gjelder hvor vanntette klokkene er. Den mest vanlige vannbeskyttelsen i samlingen er 20 ATM, noe som betyr at klokkene tåler vanntrykk ned til 200 meters dybde. Derfor kan klokkene brukes både til dykking med flaske og svømming. Du kan alltid se hvor vanntette klokkene er under spesifikasjonene for den enkelte klokken.

Hvor store er Casio G-Shock klokker?

Casio G-Shock kommer i mange forskjellige størrelser. Klokkene kommer i små størrelser helt ned til 39 mm, og de dekker også størrelser helt opp til 56 mm. Derfor vil det være en klokke etter din smak uansett om du er mann eller kvinne, og uansett om du foretrekker store eller små klokker.

Casio G-Shock - Stort utvalg & lave priser (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 5951

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.